2011. március 23., szerda

Nyereményem Belindától :)

Belinda tavaszi játékán én voltam a szerencsés első számú nyertes, le is stoppoltam a karkötőt gyorsan :) Régóta szemeztem már ezekkel a szuper romantikus horgolmányokkal, most végre én is boldog tulajdonosa vagyok egynek!
Próbáltam én is rendes képet csinálni, de persze most bújik el a napocska, amikor szükségem lenne rá. Amennyire sikerül, azért próbálom megmutatni, hogy a karkötő mellé kaptam még egy pár fülbevalót (barna, az egyik kedvenc színem), meg teát is :)

Még egyszer köszönöm a játékot és ezt a szuper nyereményt!!

2011. március 22., kedd

Jótékonysági játék

Gondolom ti is gyakran aggódtok a világ nagy eseményei miatt, én nagyon sajnálom a japánokat, szurkolok az arab felkelőknek, közben a hírekből sajnos kimaradnak az igazán fontos dolgok. Marianna játékának szeretném hírét vinni most. A nyeremény is vonzó (kockásfülű nyulak, nagy kedvencek és lenne néhány kiskorú a környékemen, aki igényt tartana rá), de az talán sokkal fontosabb, hogy az ilyen kezdeményezésekről minél többet halljunk, és ahogy tudunk, segítsünk.
"Kérlek, segíts, hogy a jó Tündér ne csak a mesében létezzen! Támogasd Te is a rákos és fogyatékkal élő gyermekeket! Adószám: 18418299-1-05. Információk: www.2004kosztyuadam.hu oldalon."



 Marianna felhívása:
Rákos és fogyatékkal élő gyermekeket és fiatalokat támogatunk, és nagyon szeretném, ha a játék résztvevőivel együtt csinálnánk egy jótékonysági aukciót!
Szívet melengető érzés lenne, ha itt a blogosokkal, szappanosokkal és kézművesekkel összefognánk és a nyári táborunkhoz sikerülne egy kis pénzt összegyűjteni!
Ehhez várom az ötleteiteket! Mindenki felajánlhatna egy-két alkotást és árverésre bocsátanánk.
Ugye, segítettek?
Köszönöm: Marianna
 
Ugye léteznek még Tündérek? :)

2011. március 15., kedd

Flowerball

Latinka ajándékláncában (link a jobb oldali sávban) Cimbilimbinek készítettem ajándékot. Ezt a bogyeszt ki akartam próbálni, úgyhogy itt volt az alkalom, méretes darab lett :))

Flowerball minta: Perle4u   Danke sehr!

2011. március 12., szombat

Sorsoltam :)


A maradéktalanul játék nyertese: A hetedik kommentelő, vagyis Krisztina :) Köszönöm, hogy ennyien jelentkeztetek a játékra!

2011. március 11., péntek

Pillangók az anyukámnak :)

Ma van anyukám szülinapja, ezt a pillangószárnyak karkötőt kapta ajándékba :) Nem mondom, hogy egyszerű volt, sokat bajlódtam vele, de mindent az anyukámért!!!

BOLDOG SZÜLINAPOT ANCI!! :)

Minta: Susan Mandel, Bead&Button magazin

2011. március 3., csütörtök

Maradéktalanul játék!!! :)

Végre végre én is nyertem egy "maradékot", nem is akármilyet, Sweet beads drótos virágos szettjét.
A szabályok értelmében meg is hirdetem az én maradékom, ezt a fogalmamsincsmilyen ásványos brosst. Régóta kész van, sokáig azt se tudtam, mit kezdjek vele, mert a kő szabálytalan, én meg nem vagyok elég profi hímzésben, hogy szabályossá, esetleg medállá tudtam volna alakítani. De szerintem brossnak sem rossz. :)

És akkor a szabályok:
1. Jelentkezni komment formájában lehet.
2. Sorsolás útján aki megnyeri az ékszert, az vállalja, hogy ő is készít maradék gyöngyből valamit, és 1 hónapon belül meghirdeti a játékot.
 
Jelentkezési határidő: március 11.  Március 12-én pedig sorsolok :)
 
Tehát amint a blogodon meghirdeted, én küldöm az ajándékom. Ezért kérem, hogy csak olyanok írjanak kommentet,  akiknek van blogjuk, és vállalják a feltételeket! Azt is szeretném kérni, hogy csak egy kommentet írjon minden jelentkező (a könnyebb sorsolás érdekében), aki kettőt ír, törlöm (gonosz vagyok, tudom).