2011. június 22., szerda

Apróságok és egy kis off

 Azt hiszem, hacsak valaki nem ajánl fel egy kisebb vagyont érte, nem fogok egy ideig több Florát fűzni. :) Bár imádom, egyik kedvencemmé vált, de most meguntam. :( Ez a medálka Cheeksnek készült Latinka ajándékláncában, a lentebb látható fülbevalóval együtt :)
Flora. Pattern: Simone Helmig
 A fotók persze megint nem sikerült a legjobban, de sebaj, majd egyszer. :)
És most egy kicsit eltérek a témától. Történt ugyanis, hogy megszöktünk a vizsgaidőszak elől három teljes napra a férjemmel Sopronba, és ez nekem akkora feltöltődés volt, mint megfűzni három karkötőt vagy négy Florát! :))) Még áprilisban a szülinapomra kaptam Ádámtól ajándékba két koncertjegyet az én legeslegkedvencebb zongoristám bécsi koncertjére, fantasztikus élmény volt látni Brad Mehldaut élőben!! Aztán voltunk császkálni mindenfelé (éppen csak Sopronban nem), nagyon szeretek Ausztriába járni, bár kicsit frusztrál az a harmónia, ami ott van :)) (itt a vadkeleten kissé másképp élünk na)

 Volt piknik a Páneurópai Piknik emlékparkban, a vasfüggöny tövében.

 Most lehet engem igazán balkáncsajnak nézni, de nekem ez a fenti kép jelképezi a civilizációt! :)) (a környéken egy darab szélerőművet találtam eddig, az is egy kisebb fajta)
Az osztrákok humorérzéke: Liszt fesztivál hirdetőtáblája. :))

Kismartoni kastélypark. Valamikor nyolc éve jártuk végig az első közös nyaralásunkon, elég nosztalgikus volt. :)

Ismét a kastélypark, bár a kacsák nem látszanak, de naaaaagyon sokan voltak, icipicik is.
És most vissza a tanuláshoz... :(

2011. június 14., kedd

Kékség

Nem a kedvencem a kék, de ha ballagásra kéket kér ajándéknak a hölgy, akkor mindent megteszek az ügy érdekében :) Az Écinek készült karkötőm tetszett meg a leányzónak, ehhez kellett kitalálnom a nyakláncot.

Flora. Pattern: Perle4u

A karkötőt kicsit furán sikerült lefotózni, fény nem volt, idő meg pláne.

Tigris bogyó: Charlstone 5.

Remélem, tetszeni fog a szett az új tulajdonosának, én meg még boldogabb vagyok, hogy elfogyott ez a kék delicám végre! :)

És egy kis off a végére: Bogyókám beteg lett, 3 napja hányt, azóta nem evett, a hasa meg kőkemény volt. Tegnap kapott oltásokat, de nem sokat javult, vissza is mentünk a dokihoz. Megvolt a röntgen, úgy néz ki, nincs komoly baj, csak valami nagyon durva székrekedés, úgyhogy most megy a hashajtás ezerrel :)) Drukkoljatok, hogy ma végre felszabaduljon a dugó, és Bogyó újra a régi legyen!! Nagyon el van anyátlanodva, a labda se érdekli, nekem a szívem szakad meg (meg persze túlaggódom, mint általában mindent). De a röntgen szerint a finisben van az anyag, úgyhogy még ma várható a megkönnyebbülés (mindannyiunknak)! :))

Update: a dugulás ma elhárult, Bogyó egyre jobban van, és vele együtt mi is :)